Om Lean Tech

Lean Tech ble startet av Sissel Pedersen Lundeby i 2013 for å hjelpe produksjonsbedrifter med kontinuerlig forbedring. Lean Tech bidrar til økt konkurransekraft for kunden og en mer bærekraftig utvikling for miljøet sammen med sine samarbeidspartnere.
 

 

Sissel Pedersen Lundeby

 

Sissel er utdannet sivilingeniør i Kjemiteknikk ved NTNU (Norges Teknisk- Naturvitenskapelige Universitet). Hun ble Black Belt sertifisert i Six Sigma hos Cytec i 2004, Lean Six Sigma Black Belt sertifisert av IASSC (International Association for Six Sigma Certification) i 2017, og av PeopleCert i 2024.

Siden 1999 har Sissel jobbet innen prosessindustri og er en erfaren rådgiver, kursholder og prosjektleder som hjelper deg å oppnå målbare resultat.

Se Sissel Lundeby's profil på LinkedIn

IASSC assosiert kursholder

 

Sissel er IASSC akkreditert kursholder. IASSC er eneste uavhengige 3. parts sertifiseringsorgan i Lean Six Sigma.

"This accreditation publically reflects that you have met the standards established by IASSC such that those who participate in a training program led by you can expect to receive an acceptable level of knowledge transfer consistent with the Lean Six Sigma belt Bodies of Knowledge as established by IASSC."

Lean Tech tilbyr Lean Six Sigma beltekurs som fokuserer på praktisk bruk av statistikk og analyse i forbedringsarbeid, med vekt på et helhetlig forbedringssystem knyttet til å nå strategiske mål. 

 

Lean Techs partnere

 

Lean Tech er partner med Aksena og tilbyr deres engasjerende og effektive e-læring. Aksenas animerte e-læring er etter vår mening den beste på markedet. Vi samarbeider også om kurs og rådgivning. 

Aksena har lang erfaring med systematiske forbedringsarbeid, og er opptatt av hva som kreves for å skape fremragende resultater. 

Fremragene virksomheter har nødvendige strukturer for å sette forbedring i system slik at de når strategiske mål. 

Dette innebærer strukturer for operativ kontroll og kontinuerlig forbedring, samt metoder og verktøy for gjennomføring av forbedringsprosjekter. 

Dette er tema du lærer om i Aksenas kurs.

 

 

Geir Utigard

 

Geir er utdannet sivilingeniør i kjemiteknikk fra NTNU. Han har lang erfaring med utvikling av produkter, prosessutvikling, driftsoptimalisering, analyse av produksjonsdata og teknologioverføring.

Han har jobbet mye med utvikling av analysemetoder for kartlegging av produkters og produksjons- prosessers egenskaper og sikre at ISO- og GMP-krav (Good Manufacturing Practice) er oppfylt. 

Linn Christensen

 

Linn er en Stavangerbasert rådgiver innen operasjonell forbedring, strategi og gevinstrealisering. Etter mange år som konsulent har Linn fått inngående erfaring i hvordan man tar ut tallfestede effekter i målstyrt prosessforbedring, digitaliseringsprosjekter og annen strukturert problemløsning. Se linkedin for mer informasjon

Se Linn Christensen's profil på LinkedIn

May Britt Fløttum

 

May Britt i Kurante er en Trondheimsbasert rådgiver innen prosjekt- og programledelse og forbedring av arbeidsprosesser. Sertifisert ISO revisjonsleder, MSP programleder og erfaren prosessleder fra blant annet bygg- og anleggsnæringen.

May Britt hjelper deg med å forbedre arbeidsprosesser, tenke strukturelt og innovativt og synliggjøre gevinster. Se Kurante for blogg og mer info.

 

Bruno Pešec

 

Bruno Pešec er den sjeldne innovatøren som kan hevde at han har jobbet på et reguleringsstridig godstog og et prisvinnende brettspill.

I tillegg til sin bedriftserfaring med merkevarer som DNV GL, DNB og Kongsberg, driver han et fellesskap av gründere på flere tusen medlemmer.

Sammen kombinerer vi beste praksis fra kvalitet og innovasjon for å hjelpe deg å lykkes.

Janne Kolstad

 

Det er utfordrende å lykkes med endring og å oppnå varige resultat. Det krever at alle spiller på lag og er villige til å endre dagens praksis.

Janne Kolstad er profesjonell sertifisert coach og kursholder. Hun er en usedvanlig god lytter som raskt forstår hvor skoen trykker. Vi samarbeider om kurs og hjelper deg å lykkes med forbedringer.

Her kan du lese mer om Janne og firmaet Fryddeg

Lotte Thori Løvstad

 

Bruk av design og visuelle uttrykk kan forenkle budskap og hjelpe deg å bli husket og valgt av kunden.

Lotte Thori Løvstad har lang erfaring som grafisk designer og er autorisert medlem i Grafill. Hun har jobbet mye med logo og identitetsdesign i tillegg til illustrasjon, magasindesign, pakningsdesign og webdesign.

Lotte har designet logo, visuell identitet og infografikk for Lean Tech.

 

 
Cerenity

I forbedringsarbeid er det ofte behov for data for å kartlegge nåsituasjonen, analysere årsakssammenhenger og å måle effekten av forbedringsarbeid.

Lean Tech samarbeider med Cenarity som hjelper deg å analysere data fra ERP systemet.

 

 
 

Sigma XL

For å gjøre Hypotesetesting, Forsøksdesign, Control Chart og Multivariable analyser er det en fordel med statistiske verktøy som SigmaXL, JMP eller Minitab. Valg av verktøy bestemmes i samråd med kunde.

Lean Tech AS har en partneravtale med Sigma XL. Sigma XL er en rimeligere løsningen enn JMP og Minitab. Funksjonaliteten i Sigma XL dekker behovet for statistiske analyser som gjennomgås i Lean Techs kurs.

Takk for tilliten

Kontakt

Lean Tech AS | Snøfonna 5

0047 481 23 070

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lørenskog, Norway

Lean

L - Løsningsorientert

E - Engasjert

A - Analytisk

N - Nysgjerrig

Motta nyhetsbrev

 
* nødvendig