fbpx
 • SPC
 • Yellow Belt sertifisering nett
 • Lean sertifisering nett
 • Black Belt Lean Six Sigma kurs og sertifisering
 • A3 problemlosning nett
 • Rotårsaksanalyse
 • Lean Six Sigma forbedringsmetode
 • Problemlosning
Lean Tech AS styrker din konkurransekraft og bidrar til en mer bærekraftig utvikling. 

Lean Techs forretningsidé

Vi starter med ditt behov, kombinerer prosesskunnskap, statistikk & analyse med din innsikt for å skape kundeverdi for deg.

Vi kan hjelpe deg å oppnå effektiv ressursbruk, høy produktivitet og kundetilfredshet.

 

Forretningside Lean Tech

Lean Tech bruker den faktabaserte forbedringsmetoden Lean Six Sigma til å skape målbare resultat for kunden, se markedsføringsvideo:


Vil du vite mer? Her er gratis videoer og pfd'er innenfor tema Lean Tech jobber med:

Måleprogram

måleprogramMiljødirektoratet krever at norske bedrifter skal dokumentere sine utslipp til jord, luft og vann. I 2010 kom et krav fra Miljødirektoratet om å etablere måleprogram for utslipp. Lean Tech har laget en video for å hjelpe deg å tilfredsstille myndighetenes krav til måleprogram.

Prosesskontroll

statistisk prosesskontrollStatistisk prosesskontroll - SPC, skiller normal og spesiell variasjon slik at du reagerer riktig på måleresultat. Du kan bruke det til å bestemme kapabilitet (robusthet), stabilitet, effekt av endringer, prediktivt vedlikehold og mye annet. Se video om prosesskontroll.

Måleusikkerhet

måleusikkerhetLeverandører oppgir usikkerhet for instrument og måleutstyr, men hva er reell måleusikkerhet / målefeil? Hvor mye bidrar mediet, omgivelsene, måleinstrument og den som utfører analysen til variasjon? For å ta gode avgjørelser trenger vi pålitelige målinger. Se video om måleusikkerhet.

Problemløsning

Problemløsning Vil du ha hjelp til å følge 7 steg til å løse problem? Lean Tech har utarbeidet maler og eksempel som hjelper deg å løse problem. Ved å bruke A3 mal, Fiskebein og 5 Hvorfor er det lettere å strukturere din problemløsning. Registrer deg og motta Problemløsningsmaler.

Effektivisering

effektiviseringVil du redusere energi og råvareforbruk? Oppnå mer fornøyde kunder og redusere kvalitetskostnader? Øke kapasitet og produktivitet? Lean Six Sigma er en faktabasert forbedringsmetode som gir målbare resultat. Se pdf med 10 tips til forbedring og effektivisering.

Produktivitet

produktivitetOEE (Overall Equipment Effectiveness) er et måltall for maskin effektivitet, og påvirkes av tilgjengelighet, ytelse og kvalitet. Ved å måle OEE kan du avdekke trender og årsaker til redusert effektivitet. Måling er første steg til økt produktivitet. Se video om OEE.

Tidsstyring

tidsstyringLean fokuserer på verdiskapende aktiviteter og kan gi bedre tidsstyring: Hva er målet ditt? Hvilke aktiviteter tar deg nærmere målet? Hvordan måler du effekt og tid for ulike aktiviteter? Hvordan evaluerer du tidsbruk og forbedrer deg? Se video om tidsstyring for å nå målene dine.

Lean Engineering

lean engineeringLean innebærer fokus på kundeverdi og god flyt i prosesser. Lean kan spare tid, energi og misforståelser innen de fleste bransjer. En felles forståelse av helheten og hvordan prosesser henger sammen gjør det enklere å dra i samme retning. Se pdf med 7 engineeringtips.


Takk for tilliten:


allnex
cambi
twma
ewos
ringnes
Skretting
sintef
Gentian
Berendsen
3b fibreglass
eramet norway
solenis
abbott
ekornes
dynea
tkv
parkettpartner
Yara
nammo referanse
 

Referanser

 • daryl powell"Jeg var veldig imponert over Sissels Lean Six Sigma kunnskap. Hun gjør det enkelt å identifisere forbedringer og skape resultater" verdistrømsanalyse
  - Daryl Powell, Research Manager, Sintef  Manufacturing
 • eivindwilloch.original"Sissel har vist seg som en dyktig og engasjert medarbeider. Hun har vært en viktig bidragsyter i å sørge for god fremdrift i prosjektene hun har jobbet med. Samtidig er hun nøyaktig og har god kvalitet på arbeidet som er utført."lean engineering
  - Eivind Willoch, Prosjekt leder, Cambi AS
 • bærekraftig utvikling"Er meget fornøyd med jobben som er utført; Vi var jo ikke så veldig klare på hva bestillingen var men med din bakgrunn og kompetanse så ble utfallet hva vi var ute etter og et dokument vi har nytte av i fremtiden" IPPC
  - Roger Søråsdekkan, administrerende direktør for Allnex, Norge 
 • måleprogram"Vi leide inn Lean Tech for å utarbeide måleprogram for utslipp til luft. Oppdraget ble levert med riktig innhold til riktig tid. Kan anbefales." måleprogram
  - Kjell Even Misfjord, HMS-sjef hos Allnex, Norge
 • rsz 1thomasløvik"Sissel sin evne til å raskt sette seg inn i problemstillingen, samt hennes engasjement og kompetanse er imponerende. Hennes analytiske og gjennomgående bidrag til vårt måleprogram har vært presis og målrettet, samt meget lærerikt." måleprogram
  - Thomas Løvik, HMSK leder, TWMA Norge
 • Joakim Holm Hansen"Meget hyggelig og profesjonell tjeneste. Levert godt håndverk innen tidsfrister" verdistrømsanalyse
  - Joakim Holm-Hansen, administrerende direktør hos Solenis, Norge
 • Tilbakemeldinger fra kursdeltagere:
  "Inspirerende, faglig dyktig, folkeliggjør et teoretisk fagområde" 
  "Utgjorde en forskjell, engasjert og dyktig" 
  "Faglig meget dyktig og klar fremføring. Morsom og skaper tillit."
  lean six sigma kurs
Web Analytics